tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post8476982101489157377..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Ragú de jarret de bou {som d'anar al mercat}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-10872499255498779682013-03-13T11:28:16.834+01:002013-03-13T11:28:16.834+01:00un estofadet quan fa fred entra de fàbula!!! i si ...un estofadet quan fa fred entra de fàbula!!! i si és de bou, encara millor!!Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-82091391860922136912013-03-02T15:29:49.504+01:002013-03-02T15:29:49.504+01:00Quin plat més bo! Té una pinta estupenda i la pres...Quin plat més bo! Té una pinta estupenda i la presentació és genial!<br />petonsdosentrebambalinashttps://www.blogger.com/profile/08836654414059659239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-41289281352739896412013-02-28T22:12:30.313+01:002013-02-28T22:12:30.313+01:00Te quedó impresionante como siempre, haces unos tr...Te quedó impresionante como siempre, haces unos trabajos magníficos y la presentación!!!!!!!!<br />Besos bonita.Toñihttp://ricoricodelicioso.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-54455406409637301982013-02-27T20:53:21.065+01:002013-02-27T20:53:21.065+01:00Ostres Nani!! M'apuntaré a venir un dia amb tu...Ostres Nani!! M'apuntaré a venir un dia amb tu al mercat, perquè segur que coneixes les parades bones!! Les ultimes setmanes he anat al mercat de Tgn un cop per setmana a comprar, m'agrada "l'ambientillo", jajaja.<br />Aquest ragú és una passada!! A casa també fem l'estofat amb el jarret, queda molt melosa la carn!! I fem la recepta quasi igual!!<br />Petonets i bona setmana. MAR, de EQNMEAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06213036520697205896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-4570437042810440282013-02-27T11:35:34.119+01:002013-02-27T11:35:34.119+01:00A casa, on li diem carn de bou guisada, ens agrada...A casa, on li diem carn de bou guisada, ens agrada molt. La teva recepta és molt complerta. Petons. Sarahttp://tintacirera.blogspot.com.es/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-4019779211547066022013-02-27T09:32:36.272+01:002013-02-27T09:32:36.272+01:00Una carne tierna y deliciosa. Te ha quedado un pla...Una carne tierna y deliciosa. Te ha quedado un plato 10, con esos excelentes productos, qué rico! Un abrazo, Clara.Delicias Baruzhttps://www.blogger.com/profile/07791682868535950280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-88770093132177414322013-02-26T19:28:20.920+01:002013-02-26T19:28:20.920+01:00Aquests guisats més contundents són ideals per aqu...Aquests guisats més contundents són ideals per aquests dies freds d'hivern. Ideal per sucar-hi pa, mmm...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-53493979494133973492013-02-26T18:56:31.883+01:002013-02-26T18:56:31.883+01:00Hola.
Encantada de conocerte. Tu ragú es el prime...Hola. <br />Encantada de conocerte. Tu ragú es el primero que veo con buey. Tiene una pinta espectacular.<br />Un saludo.La Princesa Pastelera (midulceprincesa.es)https://www.blogger.com/profile/07262248068129191513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-70102244729208317822013-02-26T16:43:22.517+01:002013-02-26T16:43:22.517+01:00Ja has trobat esparrecs blancs??? Uauo!!!Aquest me...Ja has trobat esparrecs blancs??? Uauo!!!Aquest mes per temes d'agenda no he pogut participar, pero si ho hagues fet hagues fet el ragú. Delicios!! PetonsPilihttps://www.blogger.com/profile/11962506957347138440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-17064830917875103442013-02-26T14:25:28.887+01:002013-02-26T14:25:28.887+01:00Has cuinat important aquest cap de setmana passat,...Has cuinat important aquest cap de setmana passat, Nani!!!<br /><br />ES veu boníssim aquest jarret de bou.<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-69441842111532579712013-02-26T13:44:34.568+01:002013-02-26T13:44:34.568+01:00Em sembla, si no recordo malament, la Mon aquest p...Em sembla, si no recordo malament, la Mon aquest plat també el va fer un dia. Noies, me'n feu venir ganes!!!<br />Fantástic, bonica, i les fotos, cada dia millor, n'ets concient, oi? <br />Petons, guapa!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-41102142344179450282013-02-26T11:55:17.557+01:002013-02-26T11:55:17.557+01:00Fa uns dies que tinc moltes ganes de carn... La ve...Fa uns dies que tinc moltes ganes de carn... La veritat es que no voldría pero me la demana el cos... En fi, aquest JARRET es veu DELICIÓS NANI!!! L'haig de preparar en breu.<br />PETONS XATA :)Te de Ternurahttps://www.blogger.com/profile/10075663204510149525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-63831681733519499522013-02-26T10:39:19.878+01:002013-02-26T10:39:19.878+01:00deliciós aquest ragú, m'encanten aquests tipus...deliciós aquest ragú, m'encanten aquests tipus de plat!!<br /><br />petonets Nani!Lídiahttps://www.blogger.com/profile/12237608170295164427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-16903327950276008672013-02-26T10:32:20.709+01:002013-02-26T10:32:20.709+01:00Que rico Nani. Yo en esta ocasión no he llegado y ...Que rico Nani. Yo en esta ocasión no he llegado y mira que me había decantado por la receta salada. ESte mes las dulce era demasiado dulce para mi.<br /><br />Lo que mas me han gustado esos champiñones golden que nunca había visto ni probado. Contigo estoy descubriendo un montón de cosas nuevas. Bss<br /><br />Virginia "sweet and sour"Virginiahttps://www.blogger.com/profile/17910468256033212609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-73113907146799910322013-02-26T10:15:59.254+01:002013-02-26T10:15:59.254+01:00Hola!!!
Menudo plato más estupendo. La verdad es q...Hola!!!<br />Menudo plato más estupendo. La verdad es que hace mucho que no como este tipo de carne pero viendo tus fotos se me ha antojado.<br />Un beso grande.CrispiCakehttps://www.blogger.com/profile/04460596243497011304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-762778471715626672013-02-26T08:48:01.362+01:002013-02-26T08:48:01.362+01:00això si que es tenir un bon mercat! El jarret és e...això si que es tenir un bon mercat! El jarret és el tall que més m'agrada i aquest ragù el veig perfecte i aromàtic, perfecte per aquests dies de fred!<br />Petonets,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-75000468854652455232013-02-25T23:41:23.658+01:002013-02-25T23:41:23.658+01:00Quina pinta, i quines fotos!
MartaQuina pinta, i quines fotos!<br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-78593224958905808322013-02-25T22:35:42.801+01:002013-02-25T22:35:42.801+01:00Jo aquestos xampis tampoc els havia vist mai!! tot...Jo aquestos xampis tampoc els havia vist mai!! tot ho trobes tu!! aquest ragú me'l menjaria ja! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-51577292724228121622013-02-25T22:24:31.912+01:002013-02-25T22:24:31.912+01:00¿Champiñones golden? ¡Wow! Una cosa nueva que he a...¿Champiñones golden? ¡Wow! Una cosa nueva que he aprendido hoy. Raro es el día que no se da el caso, y hoy a tocado con tu receta. Esa carne de jarrete me parece de lo más acertada. Con lo tierna y melosita que es ... ¡Umm!<br /><br />Un beso.cocido de sopahttps://www.blogger.com/profile/14706124765537970807noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-9399434931579049782013-02-25T22:23:50.883+01:002013-02-25T22:23:50.883+01:00Quina preciositat de plat (continent i contingut) ...Quina preciositat de plat (continent i contingut) i de foto! Ets una crack!<br />Petonets<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-10320164254856436522013-02-25T21:59:52.975+01:002013-02-25T21:59:52.975+01:00Quina bona pinta!!!! Aquests guisats són molt bons...Quina bona pinta!!!! Aquests guisats són molt bons i de la manera que tu ens ho presentes....encara més!!!! <br />Una abraçada,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-65087755373124326022013-02-25T21:04:24.725+01:002013-02-25T21:04:24.725+01:00MMM, això ha d'estar boníssim, a vegades trobo...MMM, això ha d'estar boníssim, a vegades trobo a faltar els segons fàcils de cuinar, però boníssims en els blocs de cuina!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-73746332454052997402013-02-25T20:36:04.213+01:002013-02-25T20:36:04.213+01:00Només veure'l m'has fet entrar ganes.
Fa m...Només veure'l m'has fet entrar ganes.<br />Fa molt temps que no el faig.<br />Molt bó el ragú.<br />Petons<br />La cuina de la Isabelhttps://www.blogger.com/profile/12324990021496160064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-60295514131136136422013-02-25T19:39:46.257+01:002013-02-25T19:39:46.257+01:00Amb aquest producte tant ben triat per la teva pro...Amb aquest producte tant ben triat per la teva proveidora aquest ragu ha d´estar delicios... i amb totes aquestes verduretes molt complet... Petons, Joaquinahttps://www.blogger.com/profile/01540046930115994138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-45140801664558939242013-02-25T18:31:00.830+01:002013-02-25T18:31:00.830+01:00Qué lujo de versión Nani, esos champiñones golden ...Qué lujo de versión Nani, esos champiñones golden y los espárragos le dan un toque de distinción tremendo al clásico ragú.<br /><br />Me gusta mucho ese toque.<br /><br />Y que lo hayas preparado con jarretes ya ni te cuento. Creo que es la carne más apropiada para este tipo de guiso. Todo un acierto.<br /><br />BssCarmen Tía Aliahttps://www.blogger.com/profile/08161891924782329075noreply@blogger.com