tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post4904094812693772972..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Sípia estofada {a la carmanyola}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-6373985710320122282013-11-05T21:05:44.319+01:002013-11-05T21:05:44.319+01:00Ostres!! Això si que és una super sípia estofada!!...Ostres!! Això si que és una super sípia estofada!! Ben guarnida ehh!! A casa quan la fem hi posem quatre patates i un parell de pèsols i prou!! Et compro la teva!! Segur que està molt més bona!!<br />Per cert.....prohibit anar al Culinarium!! Sempre surts amb les mans plenes!! Jajaja<br />Petonets. MAR, de EQNMEAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06213036520697205896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-42817770381505310672013-10-27T20:32:24.804+01:002013-10-27T20:32:24.804+01:00Crec que la meva carmanyola mai ha vist un estofat...Crec que la meva carmanyola mai ha vist un estofat de luxe com aquest! Això d'afegir bolets a la sípia m'ha semblat moooolt original ;-)rhuandsamhttps://www.blogger.com/profile/01221980198142156792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-6087494580195848252013-10-27T20:06:43.912+01:002013-10-27T20:06:43.912+01:00Una delícia si et trobes una carmanyola així. Peto...Una delícia si et trobes una carmanyola així. Petonets.http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-35256377593118576342013-10-27T17:34:51.373+01:002013-10-27T17:34:51.373+01:00Aquesta carmanyola és de luxe!! Petonets! Aquesta carmanyola és de luxe!! Petonets! Carmeta Rusquilletahttps://www.blogger.com/profile/16680360426196479487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-46280137624423638422013-10-27T01:48:21.494+02:002013-10-27T01:48:21.494+02:00Nani, yo utilizo la fiambrera muchos días pero la ...Nani, yo utilizo la fiambrera muchos días pero la mía no es tan mona. Aquí no tenemos distancias tan cortas, así que muchas veces me llevo la comida al trabajo. Bueno, ya me gustaría a mí tenerte por compi de trabajo. El contenido de mi fiambrera no es elaborado como el tuyo. Un besazo. Cósima Piovascohttps://www.blogger.com/profile/14595053811913597078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-77545020747691153602013-10-25T19:15:59.775+02:002013-10-25T19:15:59.775+02:00Doncs es maca aquesta carmanyola i se li veu un bo...Doncs es maca aquesta carmanyola i se li veu un bon acabat... la sipia estofada es un d'aquells plats que son com de la mama o mès allà de l'avia. Es mariner, es clar, de ciutat vora al mar. I aquest plat, el tinc al cervell, se perfectament l'olor que fa, el sofragit, desprès amb la sipia ja agafa una olor molt peculiar. <br />Mira, que me'n entren ganes...! I aquesta canço m'encanta!abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-46742178828088553312013-10-25T17:52:16.165+02:002013-10-25T17:52:16.165+02:00Mira que abans de comprar la carmanyola compraria ...Mira que abans de comprar la carmanyola compraria la sipia que està a dins!!! M'agrada molt però no poden ser pas tan bones com les que tens a Tarragona o,) Això si que és producte del mar i tant bé cuinat que dona gana ara mateix!!!<br />Petonets i molt bon cap de setmana,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-4970569561197650622013-10-25T17:07:27.843+02:002013-10-25T17:07:27.843+02:00Que bona pinta Nani!!! M'agrada molt la sipia ...Que bona pinta Nani!!! M'agrada molt la sipia i a vegades també em toca dinar de carmanyola, aixi que l'apunto! Petons!Pilihttps://www.blogger.com/profile/11962506957347138440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-71867865016602763352013-10-25T15:32:31.926+02:002013-10-25T15:32:31.926+02:00Així qualsevol se'n va content a la feina! Un ...Així qualsevol se'n va content a la feina! Un plat boníssim i complet. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-29428741852945944242013-10-25T14:00:04.175+02:002013-10-25T14:00:04.175+02:00Carai, a mi el que m'agrada és el que hi ha di...Carai, a mi el que m'agrada és el que hi ha dins!<br />Bon cap de setmana, guapa!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-39739618605847344262013-10-25T12:48:03.163+02:002013-10-25T12:48:03.163+02:00Aquest és un plat que vaig aprendre a fer de la me...Aquest és un plat que vaig aprendre a fer de la meva sogra i és una veritable delícia.<br />Encara que el meu, és mes humil que el teu. Aquest teu és de festa, festa.<br />Petonsmanuhttps://www.blogger.com/profile/04942944000272695782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-68393068417444696672013-10-25T12:23:37.188+02:002013-10-25T12:23:37.188+02:00Només m'hauria d'apartar els musclos però ...Només m'hauria d'apartar els musclos però la resta ha d'estar molt bo, això si que és una senyora carmanyola.<br />La cançó molt xula.<br />Gràcies Nani, t'afegim al recull.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-48889695373734046342013-10-25T11:53:19.875+02:002013-10-25T11:53:19.875+02:00Uau!! Que xula aquesta carmanyola, genial per dur ...Uau!! Que xula aquesta carmanyola, genial per dur el menjar a la feina, aniré a veure si la trobo. La sípia estofada sempre és boníssima, un plat deliciós per estrenar la carmanyola!<br />PetonsNúriahttps://www.blogger.com/profile/10889551538378715987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-69902836604572126282013-10-25T09:42:38.184+02:002013-10-25T09:42:38.184+02:00Quina bona pinta !!!!!
MercèQuina bona pinta !!!!!<br />MercèAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-43773154517379231262013-10-25T08:55:07.004+02:002013-10-25T08:55:07.004+02:00carai, quina bona compra, Nani. i el que hi ha din...carai, quina bona compra, Nani. i el que hi ha dins sembla deliciós... a mi m'agrada fer la sèpia amb verdures i deixar-la reposar, sí, d'un dia per l'altre. Queda més bona. M'agrada això que dius d'afegir-hi allioli i, evidentment, m'agrada la cançó! Jo tampoc no vull treballar...! ha ha ha. PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-17602048383147091532013-10-25T07:47:45.643+02:002013-10-25T07:47:45.643+02:00bon cap de setmana, una pinta deliciosa ;))bon cap de setmana, una pinta deliciosa ;))Ruth Troyano Puighttps://www.blogger.com/profile/11173698991629328972noreply@blogger.com