tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post3743071723283657155..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Empedrat {per a una bona dieta}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-20506980473959826142013-09-04T19:21:25.023+02:002013-09-04T19:21:25.023+02:00Un dels plats que mes magraden....sobretot a lesti...Un dels plats que mes magraden....sobretot a lestiu ben fresquet!! A cada nomes hi posem bacallá. L'haurem de probar amb tonyina i anxoves.<br />La foto despren una llum preciosa....amb els diferents colors!!<br />Petoneta. MAR, de EQNMEAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06213036520697205896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-78395656754729808722013-09-04T17:06:04.686+02:002013-09-04T17:06:04.686+02:00Un plato delicioso. Espero que el verano esté sien...Un plato delicioso. Espero que el verano esté siendo estupendo, me encanta volver a tu cocina. Un abrazo, Clara.Delicias Baruzhttps://www.blogger.com/profile/07791682868535950280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-12479593510451573772013-09-02T19:26:37.586+02:002013-09-02T19:26:37.586+02:00A mi m'agrada molt l'esqueixada, aquest és...A mi m'agrada molt l'esqueixada, aquest és un plat més complet que fa estiu. Petons.http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-77641473449887453922013-09-02T10:35:16.983+02:002013-09-02T10:35:16.983+02:00És uns dels "nostres" plats que més m...És uns dels "nostres" plats que més m'agrada, i a més ben fàcil de fer. La presentació t'ha quedat genial!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-37076323965513931762013-09-02T08:04:32.632+02:002013-09-02T08:04:32.632+02:00A més de deliciós, t'ha quedat molt ben presen...A més de deliciós, t'ha quedat molt ben presentat, l'empedrat! ;-)Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-16834355608631858832013-09-02T00:02:24.713+02:002013-09-02T00:02:24.713+02:00Justament demà pensava fer empedrat per dinar, i é...Justament demà pensava fer empedrat per dinar, i és clar el faré segons la teva recepta. <br />Som uns privilegiats de tenir com a pròpia una dieta tan sana com la dieta mediterrània. Gaudim-la.<br />Petons<br />ConxitaConxitahttps://www.blogger.com/profile/03902366963278974642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-30845277908193213082013-09-01T23:14:29.319+02:002013-09-01T23:14:29.319+02:00Boníssim, Nani! Moltes gràcies per compartir-ho!Boníssim, Nani! Moltes gràcies per compartir-ho!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-62736043104405098112013-09-01T00:36:33.565+02:002013-09-01T00:36:33.565+02:00Una recepta molt fresqueta i saborosa per a l'...Una recepta molt fresqueta i saborosa per a l'estiu! Petonets!Carmeta Rusquilletahttps://www.blogger.com/profile/16680360426196479487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-19339294286771889772013-08-31T23:26:55.316+02:002013-08-31T23:26:55.316+02:00Som molt privilegiats pel fet de tenir una dieta t...Som molt privilegiats pel fet de tenir una dieta tan sana!!!! Llàstima que durant uns anys ens haguéssim deixat enlluernar per altres no tan saludables.....<br />Molt bo, l'empedrat!!! I, igual que et diu la teva amiga Abril.....el sotaplat és preciós!!! Llàstima que jo no sé de fer-me un......:(<br />Petons,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-54762791454337865162013-08-30T21:04:36.607+02:002013-08-30T21:04:36.607+02:00Que afortunats som per tenir la dieta medierranea ...Que afortunats som per tenir la dieta medierranea al nostra genoma i no tenir que "importar-la"... quina marevella de productes i varietat...!!!!<br />L'empedrat m'agrada molt i mès si me'l presenten amb aquest sotaplat tant i tant bonic!!!!!<br />Me'n farè un al findi!!!!!<br />Bon cap de setmana!abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-20880260203899169072013-08-30T10:06:06.961+02:002013-08-30T10:06:06.961+02:00Avui em quedaré amb plorant les hores, ja saps que...Avui em quedaré amb plorant les hores, ja saps que amb itàlia estem renyits :o)<br />L'empedrat és una meravella de sabor i salut, mira que s'en parla molt de aquesta dieta tan nostra i tan bona (de sabor i salut)però que sembla que moltes receptes tradicionals com aquesta no sempre siguin les primeres en les cuals es pensa en moltes cases.<br />A casa no pot faltar, hivern com estiu, i ara que ens costarà menys tenir bon bacallà, encara més a menut en menjarem!<br />Petonets i bon cap de setmana,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-11673649822982231392013-08-30T09:01:09.893+02:002013-08-30T09:01:09.893+02:00És un dels meus plats preferits, tan a l'estiu...És un dels meus plats preferits, tan a l'estiu com hivern. T'ha quedat genial, quina bona pinta! Tens una seguidora més :)Núriahttps://www.blogger.com/profile/10889551538378715987noreply@blogger.com