dilluns, 23 de gener del 2017

Amor per l'autèntic: Xocolates CREO...


El destí et creua amb moltes persones. I també fa que unes et marquin més que d'altres. I unes d'aquestes són la Cinta i el Xavi de Xocolates CREO. També fa, que sense que hi tinguis massa contacte perquè són lluny, saps que en el moment que et tornis a trobar amb ells serà com si no hagués passat més de cinc minuts. I que qualsevol conversa serà agradable i molt de la nostra manera de pensar: persones naturals, amb una gran estima per la terra i per tot allò que fan.
Tot això us ho explico perquè fa uns dies em varen nomenar Ambaixadora dels seus productes. Ho escric amb majúscules perquè passar a pertànyer al Cos Diplomàtic del Món de la Xocolata no passa cada dia i és un títol que portaré amb molt d'orgull i estima. Fidelitat, amor per l'autèntic i paladar de bon gust fan que hagi acceptat de bon grat participar en la nova etapa comercial de la marca. Quan els vaig conèixer em van convidar a fer una visita familiar amb la Violeta i des d'aquell moment no hem perdut el contacte. Tampoc he tornat a coure xocolata desfeta que no sigui la seva. Tanmateix hem de congratular-nos perquè han aconseguit, després de molts tràmits, poder portar a les etiquetes dels envasos de xocolata que són sense lactosa, sense fruits secs i apte per a celíacs.  I avui faig aquest post d'agraïment i admiració per aquestes persones que han pensat en mi en aquests moments de renovació de l'estratègia de màrqueting i venda. Ells saben que sempre podran comptar amb mi per tot allò que calgui. Així que us animo a comprar aquesta deliciosa xocolata, i també cafè, ja que a partir d'ara ho podreu fer via internet a la seva botiga digital. Una empresa que funciona a Tortosa des de 1941 es posa al dia i permetrà que des de qualsevol part del món es pugui gaudir dels seus productes. Nosaltres per a celebrar-ho, ahir diumenge, ens vàrem preparar la xocolata ratllada amb vainilla. I què voleu que us digui, la flaire em va inspirar posar-vos aquestes ratlles i em quedo curta. Però no patiu, visiteu la nova web o la fàbrica i tindreu tota la informació que calgui. Per a preparar una bona xocolata CREO a la tassa,

Necessitareu:
 - 1 litre de llet
 - 250 g de Xocolata CREO
 - 1 cullerada petita de mantega

Farem:
Un cop calenta la llet s'hi tira la xocolata.
Es barreja durant 10 minuts i és molt important no deixar de remenar per evitar que es cremi la part que està en contacte en l'olla.
Un cop cuita la xocolata s'hi pot incorporar la mantega, sense parar de remenar.
Per l'últim, es deixa refredar uns minuts a temperatura ambient.
La mantega es pot afegir per donar una textura més fina.
El passat dia 20 va tenir lloc la festa d'inauguració on hi va ser convidat tothom. 
Els que hi vàrem assistir gaudirem en directe de l'actuació del Cor La Binota, amb la cançó que us posem avui, un dels participants de la primera edició del programa Oh Happy Day, i on per cert hi canta la Cinta, la filla d'en Xavi i la Cinta, que també és una de les ànimes d'aquest canvi. Enhorabona família Benet, això només és el principi d'un llarg camí que repreneu amb molta il·lusió. I jo també!






4 comentaris:

  1. deliciosa recepta! fa anys que no prenc una xocolata a la tassa... recordo que el meu avi ens la preparava els diumenges... ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi la xocolata em fa pensar en la meva mare. La preparava en un tres i no res als matins per als quatre fills que hi sucàvem el pa sobrer del dia abans. La xocolata deu ser això...ens transporta als records de la infantesa.
      Una abraçada Ruth,
      Nani

      Elimina
  2. Xulíssimes les teues paraules i les fotos inmillorables!

    Seràs una gran embaixadora :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mònica,
      Moltes gràcies pel teu comentari, però la bona feina la posaràs tu, també com ambaixadora, amb tot el tema de les intoleràncies. Tu has col·laborat i molt.
      Entre tots ho farem!
      Bon cap de setmana,
      Nani

      Elimina