dilluns, 5 de setembre del 2016

Suc de tomàquet, taronja i llima {dieta saludable}


Seguir els pas del temps amb els productes de temporada vol dir que has de consumir-los  com més aviat millor i a tota hora. Ara, encara que s’estan acabant i arriben els tardans, has d’imaginar-te com preparar-los tot i que la millor manera és amanits o en una bona salsa.
Els sucs ens agraden força i tenen aquell punt de salut que ens animen a beure’ls recent fets. Doncs va, som-hi i  fem un de tomàquet amb taronja, amb un toc d’Angostura per als adults. Exquisit i fàcil.

Necessitarem:
-       800 g de tomàquets madurs
-       el suc de 2 taronges
-       1 llima
-       sal i pebre
-       Angostura

Farem:
Rentem els tomàquets i els posem a la Thermomix tal qual, deixant que es triturin a velocitat màxima durant un minut i colem perquè quedi el suc ben fi.
En sortirà un litre i quart aproximadament.
Preparem el suc de taronja i el de  llima, que afegirem al suc de tomàquet.
Podem ratllar una mica de pell de llima per sobre.
Salpebrem i servim.
Per als adults hi afegirem unes gotes d’aromatitzant amargant Angostura, que a mi m’agrada especialment, i quedarà un còctel d’allò més.

Apa, a fer salut!

Parlez moi d'amour,  Lucienne Boyer.

1 comentari:

  1. L'acostumo a fer de tant en tant per esmorzar!! M'encanta amb aquesta calor començar el día fresquet i revitalitzant. Encara que no tinc angostura, faig tomaquet, llimona o llima i sal y pebre, i si en tinc, una mica d'alvocat, es deliciós!! No l'he provat amb taronja!!

    ResponElimina