dilluns, 12 de setembre de 2016

Amanida de figues, formatge i pernil {gustosa...}


I tornem a tenir figues a l’hort. Ens agraden molt i com cada any intentem posar alguna cosa diferent per a no cansar. No us donarem quantitats perquè és només una idea per a barrejar ingredients que combinin bé i que cadascú faci anar la seva imaginació i gust per a preparar-la. Nosaltres l’hem fet amb uns ingredients i quan l’estava fotografiant ha arribat el veí amb un cistellet de xarel·lo i n’hem afegit uns  quants grans que l’han arrodonit.

Necessitarem:
-    pernil serrà
-    figues
-    formatge blau
-    fruits secs
-     oli d’oliva verge extra

Farem:
Només cal muntar el plat  amb els ingredients triats i amanir-lo amb l’oli d’oliva.
De vegades també hi posem una cullerada de mel.
Apa, que aquesta amanida entra sense gana i ara tenim el principal ingredient, les figues, en el seu punt òptim.

Get it on, T. Rex.



2 comentaris:

  1. Quina pinta més bona!!!! Una súper combinació!!
    Clara

    ResponElimina
  2. Figues i formatge, i amb pernil!!! que més podem demanar!!!
    Petonets

    ResponElimina