dilluns, 11 de juliol de 2016

Vinagreta {amb poma i vinagre de poma}


I a l'estiu poques complicacions a la cuina. Qualitat i senzillesa predomina. Un cop més la qüestió serà passar poc temps cuinat però posant imaginació. I així ho hem fet: una vinagreta gustosa que ens donarà varietat a l'hora d'amanir les verdures. Com hem dit d'altres vegades, formem part del club de bloguers d'OleumFlumen, productes que, si volem fruir de bon gust, caldrà tenir-los a mà. El vinagre de poma és magnífic, i no exagero. Aquesta amanida no té cap secret i vosaltres hi podeu posar de part vostra. Au, vinga, us expliquem com l'hem fet.

Necessitarem:
 - l'enciam que més us agradi
 - pomes Granny smith
 - fruits secs
 - daus de formatge al gust
 - pipes de gira-sol
 - cireres
vinagreta,
 - 1/4 de poma pelada
 - 125 ml d'oli d'oliva verge extra Premium
 - 60 ml de vinagre de poma Summum
 - sal i pebre
 - 1 cullerada (cafè) de mostassa a la mel

Farem:
Rentem els enciams, escorrem i reservem.
Preparem la vinagreta a la batedora, posant al got la poma, l'oli, el vinagre, un xic de sal i pebre i la mostassa, deixant la salsa ben fina.
Muntem l'amanida amb l'enciam, poma tallada a daus, formatge tallat igualment a daus, les llavors de gira-sol per sobre, avellanes i unes cireres que li donen un punt diferent a les olives.
Amanim amb la vinagreta i servim.
I continuem gaudint de l'estiu amb un bon llibre per a distreure'ns.

Lady, lady, lady, de Flashdance, Joe Bean Esposito.



4 comentaris:

  1. Nani, cada entrada teva em sap a vacances i bons moments compartits :) Tot i que estiguem lluny!
    Però tens tota la raó, aquests vinagres de qualitat poden donar molt joc a la nostra cuina d'estiu!
    Petons,
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Palmira, moltes gràcies per less teves paraules sempre tan ben rebudes!

      Elimina