divendres, 22 d’abril de 2016

El Dia de la Terra {i la nova revista Cuina}



Avui se celebra en diversos països del món El dia de la Terra i nosaltres hi volem posar el nostre gra de sorra tot fent-nos càrrec de la necessitat d'estimar el nostre planeta i tenir cura de no malbaratar els recursos que tenim a mà. Intentem ser respectuosos amb el medi ambient tot cuidant el nostre entorn. Una de les coses que ens produeixen més plaer és menjar-nos algun producte que cultivem en el nostre petit hort urbà. Ara mateix hi tenim enciams, pastanagues, tomàquets que ja han florit, bledes i unes quantes herbes que perfumen els nostres plats. I parlant d'herbes: avui ha sortit la nova revista Cuina. Amb un format diferent i molt innovador volem felicitar a tots els que ho han fet possible. Més receptes, més seccions, més pàgines. Us la recomano. Cuina, menjar-beure-viure, tot allò que ens agrada fer amb un disseny molt bonic i, tal com diu en Josep Sucarrats a l'editorial, s'havia de renovar perquè quan van sortir al carrer, fa quinze anys, menjàvem d'una altra manera. I per això el Cuina ha canviat. Ha canviat amb i per a nosaltres i perquè ens hi sentim com a casa. Josep, tingues segur que així serà. M'ha agradat molt l'article de les herbes mediterrànies. Nosaltres que cuidem i mimem les nostres. Així que agafem el compromís de continuar estimant el nostre hort i demanar-vos que us feu un en un racó i veureu com n'és d'agraït veure com surten els cultius. I pel que sembla, tindrem amb la revista un bon aliat.

Nuvole bianche, Ludovico Einaudi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada