dimecres, 30 de setembre de 2015

Truita dolça de poma {quan només en queda una}



Què fer quan no tens ganes de cuinar però et ve de gust alguna cosa dolça? I que mires al voltant i veus que queda una poma sola i avorrida al fruiter? I a l'ouera l'últim ou perquè fins i tot les gallines estan mandroses... No passa res. Ens farem una truita. Sí, una truita que nos ens complicarà la vida però ens l'endolcirà. 

Necessitarem:
 - 1 ou
 - 1 poma
 - 1 cullerada sopera de mantega
 - sucre morè
 - canyella
 - oli de gira-sol

Farem:
Engeguem el forn en posició de gratinar.
Mentre tallarem la poma a làmines i només li traurem les llavors.
La fregirem lleugerament en l'oli i reservem sobre paper de cuina.
Posarem la mantega en una paella i quan s'hagi desfet hi posarem l'ou batut deixant que qualli una mica i seguidament repartim la poma per sobre.
Empolvorem amb sucre morè i canyella.
La posem a gratinar fins que es dauri.
I ara és quan la podeu customitzar al gust: que si una cullerada de mel, que si un raig del licor que més us agradi, que si uns fruits vermells... o una bola de gelat.
La música també la podeu triar vosaltres, però heu sentit mai Tok, Tok, Tok?
Walk on the wild side, us agradarà segur.