divendres, 28 de febrer del 2014

Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014


Un bon dia ens vàrem proposar que ens trobaríem i ho vam dur a terme. El proppassat dia 22, Tarragona va ser la protagonista de la reunió de 30 blogs amb una mateixa afició: la cuina, la fotografia i els vins.
I nosaltres us volem donar les gràcies. Gràcies a TOTS vosaltres, els autèntics protagonistes. I sobretot perquè alguns vinguéreu de ben lluny.
Però, això no ho hem fet sols.
Des d'un principi es va implicar, amb il·lusió i idees, Marta Domènech, reconeguda professional del protocol i relacions institucionals, que es va comprometre perquè aquest dia fos un èxit i ho va aconseguir. No sé que hauríem fet sense tu...

Els nostres agraïments,
A Tarragona Turisme, que ens va proporcionar un guia que va convertir en una festa la visita a la ciutat, aconseguint captar l'atenció de tots en tot moment. Julio, ets excepcional.
A Xavi i Cinta de Xocolates Creo, que ens varen acompanyar des de primera hora endolcint-nos el dia amb la seva xocolata. A tots els que utilitzeu els seus productes i els feu arribar la recepta la compartiran al seu Facebook.
A Cossetània Edicions que amb els seus llibres de cuina faran que gaudim amb receptes que segurament no hem fet mai i les durem a terme com un repte personal.
A Culinarium que faran que amb els talla galetes pensem a passar-hi, perquè segur que en trobarem d'altres encara més originals. Penseu en gastar els vals de descompte que no caduquen.
De Reus ens van arribar oli d'oliva de la DOP Siurana, d'Olis de Catalunya. Ja esteu pensant en quina recepta l'utilitzareu?
De Vila-rodona no podien faltar les nenes, les amigues Bet i Mireia, que fan melmelades de qualsevol cosa. Els Fruits Saborosos no varen poder assistir, però sí que hi van ser presents amb la seva melmelada, un dolç record.
A Ruth Troyano, responsable de comunicació de la Cooperativa de Falset Marçà, que ens va acompanyar i ens va obsequiar amb un bon vi: Ètim Grenache 2008 de la DO Montsant, un dels vins més emblemàtics de la Cooperativa i que segur brillarà sobre la taula quan acompanyi algun dels nostres plats. També ens varen convidar a una visita teatralitzada al seu celler, que és una de les Catedrals del Vi de Catalunya, obra de l'arquitecte Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí. No oblideu que avui és l'últim dia per a penjar al seu Facebook o Twitter amb l'etiqueta #etimenviu, una imatge del vi i que qui surti premiat gaudirà d'un tast de vi a domicili (allà on sigui!). Jo hi participo!
A Lékué, una empresa catalana que exporta a tot el món, que amb els seus estris ens facilita la feina en més d'un àpat. Amb la seva aportació han passat a formar part de la nostra cuina. I no oblideu de fer una recepta opinant sobre el producte. Serà una bona col·laboració per a poder-la compartir. Jo ja l'estic pensant...
Finalment, David i Fidel Solé, les ànimes del Restaurant Barquet. M'agradaria poder transmetre les sensacions i atencions amb les quals ens van fer sentir com a casa, tant pels productes locals que ens varen cuinar com per la seva professionalitat.

Blogs amics que varen venir:

Hoy cocina Vivi
Coulis de Limón
Núria Baker Street
Las recetas de Manu
Sweet & Sour
Gourmenderies
Aprilskitch
La cuina de l'Olga
Menja de bacallà
La cuina de la Isabel
Cuinant entre llibres
No tot són postres
Pa de nous
Chez Silvia
Be One coaching
vi.moments.persones
Irreductibles
El taller de cuina
Retalls de cuina
Magdalenes
Glutoniana
Cocinando con Neus
Mançanes (i no pomes)
Mobles Cambrils
Cangrejo Grande
Las recetas de Jose
Rhu & Sam
Comer japonés
Merendolas



I ara, la resta de les opinions us les deixo a vosaltres.
Els blogs que hàgiu fet una entrada sobre la trobada podeu deixar l'enllaç com a comentari i així, entre tots, compondrem un excel·lent reportatge.
Posem-hi música mentre escriviu? Red red wine, UB40.


23 comentaris:

  1. Enhorabona una vegada més Nani ens ho varem passar genial, petonets.

    ResponElimina
  2. Gràcies per tot Nani.
    Hi tornarem???

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Gràcies sobretot a tu, que amb la discreciò i bon fer que et caracteritza vares fer d'aquest dia un dia feliç per tots on es va gaudir de totes les propostes; des de les mes senzilles, com gaudir del peix del mercat amb ajuda de les paradistes fins un tracte encantador del restaurant.
    La bona feina s'ha d'esmentar, i tot i que ja ho he dit per activa i pasiva, voldria tornar a enfatitzar-ho. Gràcies Nani!

    ResponElimina
  4. Nani, moltes felicitats per la trobada, un dia molt especial que fan que els ànims de tots alguns optem per no abandonar el bloc...i moltes gràcies a tots per tot!!! ptnts guapa!!

    ResponElimina
  5. Gràcies a tu Nani per com va anar tot. I a mi m'agradaria agraïr al resturant que va fer que pugués menjar amb total tranquilitat com qualsevol altre :)

    ResponElimina
  6. Nani, ets una amfitriona professional!!! El que tu fas és insuperable!!!
    petons,
    Olga

    ResponElimina
  7. Gràcies Nani per regalar-nos un dia tant especial a les nostres vides, ser feliç no te preu i tu vas aconseguir iluminar moltes cares.

    Salutacions desde Cambrils sempre es un plaer compartir taula amb tu, petonets princesa.

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies Nani! Varem passar una jornada fantàstica. Felicitats per la teva impecable organització que va superar les nostres expectatives. Va ser un plaer compartir el dia amb tots vosaltres.
    Una abraçada, Anna i Jordi.

    ResponElimina

  9. Nani; La feina ben feta, no té fronteres... una trobada així és interessant sempre, doncs també desconectem de ser tant digitals i veure que encara tenim sentiments, i per tant cos i ànima per veure i sentir que per a molts llocs trobem coses meravelloses e increíbles com ara aquesta trobada a Tarragona.
    Felicitats i una abraçada des de Badalona.
    Josep. -Menja de bacallà-

    ResponElimina
  10. Quina enveja sana tinc!! Enhorabona per l'èxit!! a abraçada, Marta

    ResponElimina
  11. Quina enveja! I quina llàstima no haver-hi pogut anar, em sap molt de greu... M'alegro de que sortís bé, felicitats! Espero poder apuntar-m'hi a la pròxima :)

    ResponElimina
  12. Moltes Felicitats Nani! pels comentaris, i per la teva descripció de la trobada, ja es veu que va ser tot un èxit!!! em sap molt de greu no haver pogut assistir... enveja sana!!!! Me n'alegro molt de que tot sortis tant bé!!! Petons i continua així!!!

    ResponElimina
  13. ¡Qué rabia, Nani! Me hubiera encantado ir.
    Confieso que el pasado tarde me acordé muchísimo de vosotros.
    Un besazo.

    ResponElimina
  14. Per a nosaltres Tarragona, sempre estarà lligada a aquesta molt agradable trobada.
    Una amfitriona excepcional i uns col·laboradors fantàstics.
    Va ser tot un plaer!!!!
    Felicitats i petons.

    ResponElimina
  15. Per tot el que estic llegint aquests die has sigut l'anfitriona perfecta!
    Ja saps quant m'hauria agradat estar amb vosaltres, m'alegro molt que tot hagi surtit tan bé!
    Una abraçada!!
    Palmira

    ResponElimina
  16. Una trobada sensacional!! Felicitats per a l'amfirriona!! Petonets!

    ResponElimina
  17. Hola Nani! ens ho varem passat molt be, una visita molt interesant i divertida amb el Julio. Un dinar de cine i millor companyia. Acabo de publicar la meva entrada del dia de Tarragona. Petonets

    ResponElimina
  18. Tuvo que ser una maravilla y mira que es difícil organizar un evento para tanta gente... como dicen eres una anfitriona estupenda , te felicito!! Un fuerte abrazo, Clara.

    ResponElimina
  19. Eps! el poso el link del post que n'hem fet a can Irreductibles

    http://www.irreductibles.cat/cuina/2014/03/open-bloggers-food-wine-tarragona-2014/

    Salut

    Teresa i Manel

    ResponElimina
  20. Nani, aquí et deixo la meva entrada. Mil gràcies de nou per aquest dia tan agradable.

    http://mansanesinopomes.blogspot.com.es/2014/02/open-bloggers-food-wine-tarragona-2014.html

    ResponElimina
  21. Tard, però escrit amb tot el meu carinyo..... Gràcies per un gran día Nani

    http://elquenomataengreixa.blogspot.com.es/2014/03/open-bloggers-food-tarragona-2014.html

    Una abraçada ben forta. MAR, de EQNME

    ResponElimina