dilluns, 28 d’octubre del 2013

Pastes d'ametlla {un repte sense lletra}


Repte del mes d'octubre.
The Korgis, Don't Look Back.


19 comentaris:

  1. Per estar a l'alçada el comentari deuria d'esser sense paraules tambè!!!!
    Però no puc callar (ni bajo el agua)...que chula la idea, i que chules les fotos... la recepta per soposat!!!!

    ResponElimina
  2. Sense paraules m' he quedat.....OOHHHHH!!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Una elección muy acertada. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  4. Quina presentación més maca, les fotografies genials...i les pastes d'ametlla han de ser de Mare meva!!! jejeje Petons

    ResponElimina
  5. Genial! Amb blanc i negre com l'època en què es devia haver mecanografiat la recepta. Petons!

    ResponElimina
  6. Jajajaja...no me he podido resistir y al leer tu respuesta he caído picada por la curiosidad cuando debería estar metiéndome en el coche y saliendo disparada a recoger a mis hijos del cole. Pero algo me decía que debía darme el capricho de visitarte antes de hacerlo. Y me alegro de haber hecho caso a esa vocecilla en mi cabeza, porque me has dejado con una sonrisa en la cara que no me la va a quitar nada ni nadie en lo que me queda de día.

    Maravilloso !!!!

    Bss

    ResponElimina
  7. Nani quines fotos més maques!!! Moltes felicitats!!! Ptnts

    ResponElimina
  8. Aquestes receptes mai fallen!!! Tot plegat fantàstic!

    ResponElimina
  9. Aquestes fotos parlen sense paraules, oi?
    Molt bona setmana!!!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  10. Qué bonitas fotos, y qué súper originales...
    Has hecho una versión de las pastas de lo más atractiva, nos encanta...
    Un abrazo.

    ResponElimina
  11. Molt bé posar les fotos en blanc i negre. Tenen un sabor vintage xulíssim. Petons.

    ResponElimina
  12. M'has deixat al.lucinada amb aquestes fotos! Quina xulada d'entrada. Petons

    ResponElimina
  13. Una delícia!!! És que l'ametlla ho fa tot més bo!
    Gràcies, guapa!

    ResponElimina
  14. Acabo d'esmorzar, però et juro que faria un lloc per aquestes pastes tant bones!! i més ara, que tinc un desig de dolç...

    petonets

    ResponElimina
  15. Has optado por presentarlas en capsulas, Paula también lo ha hecho y me parece una idea magnífica que seguro tomaré la próxima vez que las haga porque son un vicio ¿verdad?
    Un besote,
    Mar

    ResponElimina
  16. Resposta: .............................................

    .............................................................

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  17. Tens tota la raò.
    Les fotos xulissimes, petonets!
    Núria

    ResponElimina
  18. Perfecto. Sencillo y limpio. Me ha encantado. Tu entrada tiene mucho más "contenido" que todas las presentadas. Enhorabuena. Me has dejado sin palabras.

    ResponElimina