dimecres, 21 d’agost del 2013

L'hort i la felicitat {la vida a l'aire lliure}


Diuen que el roce hace el cariño i això ho hem après bé amb la natura. Per més que te l'estimis fins que no hi tens contacte directe amb allò que plantes no t'adones del seu valor real, per més exigent que siguis comprant productes de qualitat.
Un dia et mires el calendari per a veure què s'ha de plantar en tot moment (es nota que n'estem aprenent), l'altre prepares la terra, seguidament vas al pagès a comprar llavors i planters, tot aprenent de les explicacions que ell et dóna i de les persones que fan cua amb tu.
Plantes, regues, cuides, et defenses de les plagues i quan tens els fruits ho celebres. Uns tomacons que faran un deliciós pa amb tomaca, una carabassa que farà una crema a la tardor. I així anem seguint el ritme del temps.
Al balcó o a la terrassa també es pot tenir un racó amb una tomaquera en una torreta.
Animeu-vos, tots podem plantar i collir felicitat!
Felicitat també és sentir una bona música: Art TatumStormy Weather.

8 comentaris:

  1. Qué maques les files de tomaquets a secar!!!! Unes fotos ben maques...si, la terra es agraîda... en aquests moments es quan les paraules del patriarca de Tara, arrivant al cor, "la terra sempre estarà"..i ens alimenta...poc o massa, amb mès fortuna o amb menys...pero sempra es EL recurs!!!!!

    ResponElimina
  2. Es veu com us heu "enganxat" a la natura!!!
    Ptnts Dolça

    ResponElimina
  3. Aquestes fotos són tot un homenatge a l'hort i a la natura,aquests tomàquets de penjar i les bledes i les cebes, meravelloses promesses per "collir felicitat" com dius ... ja estic esperant la propera primavera pel nostre mini hortet urbà :o)
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  4. Quina felicitat, poguer tindre un hortet urbà.
    Nosaltres amb torretes i amb un petit terradet, també tenim tomàqueres, alberginies,herbes aromàtiques, cibulet, enciams i poca cosa més.
    Però i la il.lusió i lo bó que està.
    Petonets i bon estiu
    Isabel

    ResponElimina
  5. Jo també seria molt feliç amb un hort com el teu......Enhorabona!!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  6. Menudo huerto!!!!!! Y que fotos tan lindas, que colorido!!!!
    Besos querida.

    ResponElimina