dimarts, 1 de gener del 2013

Tot un any de bons propòsits {comencem 2013}


"Ningú que cuini ho fa tot sol. Fins i tot en la més absoluta soledat, una cuinera ficada a la cuina es troba envoltada per generacions de cuineres del passat, pels consells i els menús de cuineres del present i per la saviesa de les escriptores especialitzades en cuina."
Aquesta frase és de l'escriptora nord-americana especialitzada en cuina Laurie Colwin (1944-1992) i jo hi afegiria que ara fins i tot cuinem amb l'experiència dels amics blocaires amb qui compartim les nostres dèries gastronòmiques. 
I amb l'alegria dels que en sou seguidors, amb uns comentaris que ens animen a tirar endavant.
Ahir va acabar el 2012 i avui comencem el 2013. Tenim per endavant 365 dies de bons propòsits. 
Tenim per endavant tot un any per a llegir un bon llibre, veure una bona pel·lícula, escoltar una bona música, prendre un te amb els bons amics, engegar el forn per a fer unes bones galetes.
Aquest matí ens hem llevat tranquil·lament mentre sentíem Vandaveer que lentament ens cantava Marianne, you've done it now. Hem esmorzat amb croissants recent fets de la fleca de la cantonada. Xocolata desfeta de bric, sí de bric, i ben bona, que ens ha escalfat l'ànima. Deixant-nos anar, prenent forces per l'esdevenidor, que segur serà millor. Així que avui aprofitem el dia per a reflexionar i pensar en tot allò que volem de bo.
Des de la nostra cuina, tancada avui per descans, us desitgem un tranquil 2013!

23 comentaris:

  1. Bon any nou!
    Els bons propòsits no han de faltar mai :)

    ResponElimina
  2. Que preciosa es aquesta foto!!!!! que te com un aire mexicà...preciòs el fons (poder unes estovelles?) i divina la xocolatera...podría ser l'esmortzar de la Frida perfectament....segur que la xocolata calenta li encantaba!!!!!
    Preciòs propòsit, especialment per la frase "amics blocaires amb qui compartim les nostres dèries gastronòmiques"... això sobretot que no falti.... per favor.
    Un petò i feliç dia en familia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ResponElimina
  3. Feliç 2013!!! Que per molts anys puguem compartir idees, pensaments i sentiments gastronòmics :) Gràcies per les teves inspiradores i enriquidores idees!!!

    ResponElimina
  4. Feliç 2013, Nani! Et desitjo el millor per aquest nou any, i si, ahir era un dia estrany, de sensacions confuses, suposo que a tothom li ha passat una mica, amb ganes de buidar-se del tot, i avui com dius un dia de reflexió, de pors, d'il·lusions, d'esperança... Desitgem ben fort tots que aquest 2013 siguem tots capaços de canviar, dolar-li la volta a tot, i que deixin de tocar-nos allò que no sona perquè en tenim els.... plens!
    Bon 2013!!!!

    ResponElimina
  5. Bon Any !!! Els meua millors desitjos i quan vulguis fem una xocolata!!!ptnts

    ResponElimina
  6. Un molt bon añy 2013 tel desitjo de tot cor, tens un blog que me agrada molt, ancara que soc de las calladas. Gracias per les tevas receptas. Una abrasada.

    ResponElimina
  7. Nani,te todo corazón te deseo un 2013 estupendo. Aquí seguiremos compartiendo nuestras recetas y nuestras historias. Un besazo.

    ResponElimina
  8. Amb aquest esmorzar tan apetitós els proòsits s'han de fer realitat per força, amb ganes s'aconsegueix gairebé tot ;) Bon any Nani!

    ResponElimina
  9. molt bon any Nani, espero que puguem compartir moltes més receptes! petons!

    ResponElimina
  10. Que tingues molt bon any Nani! i que puguem fer tot allò que ens proposem! Una abraçada, Marta

    ResponElimina
  11. M'agrada tenir-te entre els "meus amics blocaires amb qui comparteixo les meves dèries gastronòmiques" i estar entre els "teus amics blocaires amb qui comparteixes les teves dèries gastronòmiques". Però sobretot m'agrada haver sortit una mica de l'entorn blocaire i que haguem ampliat el nostre grup d'amics! Ptnts, bon any i a continuar així!
    Dolça

    ResponElimina
  12. Te deseo un feliz 2013, que todos tus propósitos y sueños se hagan realidad. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  13. Molt bon any Nani!
    Nosaltres també és em près uns dies de descans, a la cuina i del blog, de l'ambient negatiu, dels problemes per pensar com aprofitar d'aquest any nou per estrenar amb energia i ganes :o)
    Amb uns bons propòsits, ben pensats i personals, solament ens pot esperar un gloriòs 2013!!!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  14. Quina bonica imatge i quines paraules més sàvies. A més jo crec que sempre pensem en aquells pel qui fem el menjar, no és cert?Bon Any.

    ResponElimina
  15. Bon any nou! Espero que uns dels teus propòsits sigui seguir publicant amb aquesta delicadesa que es caracteritza i que tots admirem.

    ResponElimina
  16. M'has fet emocionar amb les teves paraules!!! Les comparteixo plenament!!!
    Feliç 2013!!!!
    Molts petons,
    Olga

    ResponElimina
  17. Quina entrada més bonica!!! t'expliques tan bé, que quan acavo de llegir ho tornaria a fer... ja sóc a la teva cuina amb la xocolata i el croasant!
    Continua així Nani!!! Bon any nou 2013!!!

    ResponElimina
  18. Just en aquest moment, el darrer abans d'anar al llit, aquesta cançó i les teves paraules m'ha donat la pau que necessitava. Que aquest any 2013 et doni tot el que cerques. Felicitats!

    ResponElimina
  19. Muy muy feliz 2.013 .¡¡

    Me encanta esa foto.¡¡¡

    Un abarazo grande .

    ResponElimina
  20. Feliz 2013 guapa, me encanta la galleta!!!!! un besito guapa y que se cumplan todos tus propósitos!

    ResponElimina
  21. Moltes gracies Nani, d'una banda per desitjar-nos un feliç i tranquil any i també per compartir amb nosaltres les teves receptes, les teves reflexions, les teves fotos... espero que seguim compartint totes aquestes coses durant el proper any.
    Petons
    Conxita

    ResponElimina
  22. Mmmmmm m'agrada molt aq manera de comencar el dia!
    Petons i bon any.
    Su.

    ResponElimina
  23. Ai Nani... amb tanta festa he tingut abandonat el plaer de volar pels bloc. Com sempre, aterrar al teu és un plaer per llegir el que escrius, veure el que cuines i escoltar el maridatge que proposes. Espero que sigui un any de moltes receptes i de compartir alguna xocolata desfeta però de la que es fa a casa i amb pa torrat !!
    Molt bon any bonica !!

    ResponElimina