dimecres, 31 d’agost del 2011

Batut de síndria {com melancia fresca}


Encara estem en el temps de la síndries i vénen de gust. I si esteu en una platja del Brasil, en aquest cas Saquarema, una platja fantàstica veureu passar un noi que en ven i ve tan de gust!
Us proposo un batut ben fresc que es fa molt al Brasil i no sé si ho sabeu però la llet condensada es fa servir en moltes receptes brasileres.
Aquí en teniu una.

Necessitarem:
 - 5 talls de síndria
 - 1 pot petit de llet condensada
 - gel picat

Farem:
Barrejar la síndria picada amb la llet condensada a la batedora. Ho hem de deixar amb una textura ben fina. Posem el gel picat a la copa i servim. Guarnim al gust. Com també hi podem afegir qualsevol licor que ens vingui bé.

S'ha de servir amb molta alegria. Si us fixeu en la fotografia del batut surt una làmina de l"Oda a la sandía" de Pablo Neruda i en reprodueix un tros:
...la redonda, suprema y celestial sandía es la fruta del árbol de la sed, es la ballena verde del verano...

Ens delectarem amb el batut mentre sentim Ho capito che ti amo per la gran Zizi Possi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada